top of page

Individueel traject

Het individuele bokstraject bestaat uit een programma waarbij een individu één-op-één bokslessen krijgt van een coach. Het doel van een individueel bokstraject kan verschillen van persoon tot persoon, afhankelijk van hun persoonlijke doelen en behoeften.

Voor sommigen kan een individueel bokstraject dienen als een effectieve vorm van fysieke training, waarbij ze hun uithoudingsvermogen, kracht, snelheid en behendigheid kunnen verbeteren. Voor anderen kan het een manier zijn om hun zelfvertrouwen te vergroten, stress te verminderen en hun mentale gezondheid te verbeteren.

 

Een individueel bokstraject begint met een intakegesprek waarin de doelen en behoeften van de persoon worden besproken. Op basis daarvan ontwikkelt de coach een programma dat is afgestemd op de individuele behoeften van de persoon. Hierbij krijg je bijpassende opdrachten mee voor thuis. Ook krijg je een tasje. Na afloop van het traject ontvang je een certificaat.

 

Tijdens het individuele bokstraject zal de bokstrainer of coach de persoon begeleiden en feedback geven. Het individuele bokstraject bestaat uit vijf lessen. Dit kan natuurlijk variëren in duur, afhankelijk van de doelen en behoeften van de persoon. 

bottom of page