top of page

Mentaal Boksen

Missie en visie

DSC_0210_edited.jpg

Missie

De missie van de therapeutische bokslessen/trajecten is om kinderen te helpen hun mentale en fysieke gezondheid te verbeteren door middel van boksen en andere spelvormen.

Ondanks dat wij deze technieken aanbieden is dit niet het hoofddoel. 

Bij ons gaat het erom dat de lessen zich onder andere richten op het verminderen van stress, angst, het verbeteren van zelfvertrouwen en zelfbeeld, het bevorderen van emotionele regulatie en het verbeteren van de algehele fysieke gezondheid.

Het doel van deze lessen is om kinderen te leren hoe ze op een gezonde en effectieve manier hun emoties kunnen uiten en beheersen, terwijl ze tegelijkertijd hun lichaam en geest sterker maken.

Visie

De visie voor de therapeutische bokslessen/trajecten is om een wereld te creëren waarin kinderen in staat zijn om hun mentale en fysieke gezondheid te verbeteren door middel van boksen en de gerelateerde technieken. 

Het doel van deze lessen is om kinderen te helpen bij het ontwikkelen van vaardigheden die hen in staat stellen om hun emoties te reguleren, hun zelfbeeld te verbeteren en hun algehele gezondheid en welzijn te verbeteren.

De visie is ook gericht op het verminderen van gezondheidsproblemen, en om te laten zien dat er gezonde en effectieve manieren zijn om met deze uitdagingen om te gaan.

Door middel van therapeutische bokslessen/trajecten kunnen kinderen leren hoe ze op een positieve manier met hun emoties kunnen omgaan en hoe ze hun lichaam en geest sterker kunnen maken, waardoor ze in staat zijn om een betere kwaliteit van leven te ervaren.

bottom of page