top of page

Trajecten voor instellingen

Wij bieden Mentaal Boksen aan op instellingen en scholen. Het doel van een Mentaal Boksen is het verbeteren van de mentale en fysieke gezondheid van de deelnemers en het verminderen van stress en agressie.

Er worden boks oefeningen en technieken gebruikt om deelnemers te helpen emoties te uiten, stress te verminderen en zich beter te voelen. Het programma wordt geleid door een coach, die deelnemers individueel of in groepen begeleidt.

Bij Mentaal Boksen zijn er verschillende soorten oefeningen en activiteiten, afhankelijk van de behoeften en doelstellingen van de deelnemers. Bijvoorbeeld werken met stootkussens, partneroefeningen, schaduwboksen en weerbaarheidsoefeningen.

Het programma kan ook gericht zijn op het ontwikkelen van sociale vaardigheden, het verbeteren van het zelfvertrouwen en het verminderen van agressie bij deelnemers.

Het therapeutisch boks traject kan worden aangepast aan de individuele behoeften van de deelnemers en kan variëren in duur en frequentie, afhankelijk van de opzet van het traject. Er zal dan ook voorafgaand van het traject een intake plaats vinden, om de behoeftes in kaart te brengen. Het doel is om deelnemers te helpen een gezondere en meer gebalanceerde levensstijl te ontwikkelen, zowel mentaal als fysiek.

Wij zullen zelf op locatie komen of een ruimte ter beschikking stellen in de buurt van de locatie. Ook krijg je een tasje mee en een certificaat na afloop van de training.

bottom of page